Gudrun Victoria

 

Ja, hvem er vi så... Jo, familien består nu af 3. Gudrun Victoria hendes to børn, Alfrida Fridleika født i 1999 og Ingvar Frejlif født i 2000. Børnenes far hedder Robert og var indtil 2009 gift med Gudrun Victoria, men valgte så at gå andre veje. Da vi mødte hinanden boede vi i Københavnsområdet, hvor børnene også er født. Efter nogle år i Brøndby, flyttede vi til Sønderjylland, og overtog Gudrun Victorias barndomshjem, "Rævetofte", som har været i slægtens eje siden 1868.
Se billeder fra "Rævetofte" her og mere om specielt Gudrun Victoria her
Vi har hele tiden haft dyr på gården, Geder, får, stude, høns, ænder og sågar gæs, men fandt så ud af, at der også måtte heste til. Det blev først til de små Shetlændere, Ruby og Andrea, men efter et par år, faldt vi så i februar 2008 over Faxe og så begyndte eventyret.

Gudrun Victoria har redet en del som barn og ung, der var der også heste på "Rævetofte", men det har været lagt på hylden i endda nogle år. Interessen for hestene har hele tiden været der, men andre ting har overskygget. Nu er tiden så komme til hestene igen. Det er skønt at gå ud og sadle op, for derefter at ride sig en tur. Det healer og giver ro.

 

 

 

Hjem